Over Man Onder Dak

Man Onder Dak biedt aan mannen een tijdelijk onderkomen. Zo wordt de meest belangrijke behoefte van de mens namelijk; een dak boven het hoofd, vervuld. Een kompleet gemeubileerde en gestoffeerde kamer waar je zo in kan. Alleen je kleding en je persoonlijke spullen en klaar is Kees. Daarnaast gezamelijk gebruik van de keuken, woonkamer, badkamer en gezellige tuin. Een plek van rust en veiligheid.

In deze tijdelijke periode is tot jezelf komen, de draad weer oppakken en om de stap naar een eigen plek te zetten de kern. Dit proces wordt ondersteund met een luisterend oor van Ronald en de een aantal uitgangspunten die leiden naar een open en veilige sfeer. Naast een luisterend oor is er de mogelijkheid om een stapje verder te gaan in het verwerken van de vervelende/confronterende situaties. In een traject met Ronald als coach worden actuele belemmerende thema's behandeld. Vaak wordt het traject na uitstroom nog vervolgd. 

"Ga het aan, en leer van jezelf"

Voor mannen die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding in deze fase van hun leven, kunnen ook zonder dat ze bij Man Onder Dak zijn, van Ronald zijn diensten gebruik maken zoals:

  • luisterend oor 
  • hardlopen in rust
  • reiki 
  • opstellingen 
  • coaching 

 .